DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21553910,76%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Wesley Sneijder’den Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi gönderme: ‘Bana Burak Yılmaz söyledi mikrofonu aldım…’
  • SPOR KRİTİK
  • Gündem
  • Wesley Sneijder’den Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi gönderme: ‘Bana Burak Yılmaz söyledi mikrofonu aldım…’

Wesley Sneijder’den Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi gönderme: ‘Bana Burak Yılmaz söyledi mikrofonu aldım…’

2013-2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılıların efsane isimlerinden biri olan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, Galatasaray...

ABONE OL
21 Eylül 2024 13:08
Wesley Sneijder’den Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi gönderme: ‘Bana Burak Yılmaz söyledi mikrofonu aldım…’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın efsane isimlerinden Wesley Sneijder, Galatasaray YouTube Katıl hesabına özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray’da oynadığı günlerde dair samimi açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız, Fenerbahçe derbisi öncesi de flaş bir gerçeği açıkladı. İşte Sneijder’in açıklamalarından satır başları. ‘BAŞKA TAKIMLARA GİDEBİLİRDİM AMA…'”Galatasaray’a gelmeden önce başka takımları seçme şansım vardı. Ama Galatasaray teklif yaptığında biliyorsunuz Hollandalıyım ve ülkemizde çok Türk var. Çok fazla Türk arkadaşım var. Aslında ben Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer bütün Türk takımlarını bilen bir Hollandalıyım. Bu yüzden bazı takımlar arasında seçim yapmam istendiğinde Galatasaray en üstteydi çünkü Türklerin tutkulu ve duygulu olduğunu biliyordum. Galatasaray’la da kupalar kazanacağımı biliyordum.” ‘G.SARAY TARAFTARI DÜNYANIN EN İYİSİ'”Galatasaray benim kalbimde. İstanbul’a indiğim andan itibaren buradaki taraftarlar beni tekrar çok sıcak şekilde karşıladı. Şehri seviyorum, kulübü seviyorum, taraftarları seviyorum. Her zaman söylerim, bizim taraftarımızın dünyanın en iyi taraftarı.” ‘F.BAHÇE’YE GOL ATMAK GÜZEL'”Fenerbahçe maçını hala hatırlıyorum. İki gol attığım o kaleyi gördüğümde anılarım anında canlandı. Herkes beni Fenerbahçe’ye attığım iki golle hatırlıyor. Bilirsiniz Fenerbahçe’ye karşı gol atmak ve bunu yarıştayken yapmak gerçekten çok güzel bir şey. Bu tarz maçlarda fark yaratan kişi olmalısınız. Ben bu farkı yaratabildim ve o akşam maçı kazandığımız için mutluyum.” ‘FENER AĞLAMA’YI HATIRLATIYORLAR'”Şampiyonluk kutlamalarının olacağını biliyordum ama bu kadarını beklememiştim. Bu gerçekten büyüktü. Gecenin sonunda Burak Yılmaz bana ‘bunu söylemelisin’ dedi. Ve bende mikrofonu aldım. 8 yıl sonra İstanbul’a geldiğimde insanlar bana hala “Fener ağlama” sözlerimi hatırlatıp duruyor. Yani beni her zaman sahada yaptıklarımızla hatırlıyorlar. Taraftar olmazsa futbol olmaz.”JUVENTUS MAÇI HAKKINDA “Aslında o anda Inter ve Juventus’un rakip olduklarını pek düşünmemiştim. Bilirsin, bu İtalya’daki en ateşli maçtır. Ben sadece maçı bizim için kazanmak istiyordum. Gruplardan çıkmak istiyorduk. O zamanlar gerçekten çok güçlüydük. Ve sonunda başardık. O golü attıktan sonra o maçı kazanacağımıza inancımız tamdı.”‘G.SARAY’A DÖNMEK İSTİYORUM'”Galatasaray formasını üzerimde taşımak ve bir efsane olarak anılmak ve bana özel efsane formanın olması bu asla unutamayacağım bir şey. Buraya daha sık gelmek istiyorum ve inşallah bir gün antrenör olarak.”     

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.